Solutii de curatat eco – pentru un alt fel de curatenie de primavara

De ce ar fi acesta momentul sa cumparati solutii de curatat eco? Deoarece suntem in saptamana dinaintea sarbatorilor de Paste, cand toate casele se primenesc si se pun la punct cu mare grija si migala. Si daca tot suntem atat de atenti sa scapam de pete de grasime, de praf si de mizerie de peste tot, nu ar fi mai bine sa facem si o schimbare de o insemnatate mai mare pentru sanatatea noastra si a familiei noastre? Aici ne referim la a renunta la a schimba stratul de praf si murdarie cu un strat zdravan de chimicale care se elibereaza treptat in atmosfera si in aerul respirat in casa.

De ce sa treceti la solutii de curatat eco?

Aceste solutii sunt superioare sapunurilor si lesiilor, dar si celor dezvoltate in prezentsolutii de curatat eco

In primul rand, pentru ca tehnologia a avansat destul de mult incat sa pasteze substanta activa din plante si sa nu mai fie necesara folosirea unor chimicale atat de dure pentru o simpla curatare a locuintei. Astfel, aveti posibilitatea de a opta pentru solutii de curatat eco si de a le folosi cu acelasi rezultat multumitor in casa, fara a va mai expune vaporilor toxici.

Produsele dezvoltate acum de branduri precum BioVie sunt mai mult decat eficiente in degresarea si curatarea casei, fara a lasa aceeasi amprenta chimica pe care o lasa produsele conventionale.

Chiar avem nevoie de solutii de curatare ATAT de dure?

In al doilea rand, societatea noastra a evoluat astfel incat nici orasele noastre nu mai sunt atat de murdare incat sa fie necesara o curatare chimica a locuintei. Poate inca ne luptam cu poluarea, dar nu avem de curatat in case nimic care sa necesite mai mult decat un amestec pe baza de sapun si alte substante non-toxice, precum cel din cele mai multe solutii de curatat eco.

Cei mici sunt cei mai afectatisolutii de curatat eco

In al treilea rand, pentru a nu ne mai expune copiii si animalele de companie vaporilor toxici emanati de substantele folosite. Camerele neaerisite in care folosim o solutie de curatare ne arata exact cat de nocive sunt aceste substante folosite pe termen lung. Ati spalat cada iar vaporii toxici v-au ametit? Ganditi-va ca, pe termen lung, acest gen de comportament nu este recomandat. Mai mult, daca acesti vapori pot ameti un adult, imaginati-va cat de rau este pentru un copil, un caine sau o pisica, care ii inhaleaza. Va ganditi ca ii lasati intr-o camera curata, cand, in realitate, ii expuneti la tot atatea pericole la cate ar fi expusi intr-o incapere plina de praf si mizerie. Acest lucru nu se intampla atunci cand alegeti solutii de curatat eco.

Folositi manusi cand curatati?

Nu trebuie sa folositi manusi cand umblati cu solutii de curatat eco, dar le folositi cand le folositi pe cele conventionale? Inseamna ca intelegeti pericolele la care va expuneti folosind aceste produse. Desigur, aceste solutii nu sunt facute pentru a fi aplicate pe piele. Dar reziduurile lor ajung si acolo. In cele din urma, acestea ar putea provoca dermatite de contact, dereglari hormonale, probleme respiratorii si alte probleme medicale ale caror cauze le veti identifica cu greu.

Trucurile de marketing care ne tin legati de carucioarele de cumparaturi

 

In al patrulea rand, un alt lucru de care nu avem nevoie este eticheta de “antibacterian” cocotata pe sticlele de solutii cumparate din comert. Totul este antibacterian si totul promite sa tina la distanta cele mai frecvente boli. Dar stiti, desigur, ca acestea sunt, in mare parte, gaselnite de marketing. In ce masura ar putea o substanta sa garanteze indepartarea completa a bacteriilor, este discutabil.

Alte ori, folosirea unor produse atat de dure nu este recomandata intrucat slabeste capacitatea organismului de a se apara singur. Astfel, o varianta mai sigura ramane cea de a inlocui aceste substante cu solutii de curatat eco.

Phone: Telefon: <br>0723 90 01 61
Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Bucuresti, sector 3
X
preloader