Schimbati-va modul de a bea apa, schimbati-va viata!

Si nu o spunem doar noi. Acesta este mesajul cu care va intampina cei de la Aqua Sanitas, companie ale carei recipiente le gasiti si in magazinul Econatura. De ce am ales sa includem acest produs in oferta noastra de produse de cea mai buna calitate? Pentru ca, atata timp cat suntem atenti la tot ceea ce mancam sau folosim pe piele, de la legume la suplimente, la dulciuri si la produse cosmetice si uleiuri esentiale, nu putem uita de cel mai important element dintre toate: apa.

Ce sunt recipientele Aqua Sanitas?

Disponibile pe diverse culori si cu o eficienta remarcabila, recipientele Aqua Sanitas sunt dispozitive alcaline portabile si foarte inteligente. Umpleti recipientul si lasati cele doua filtre sa actioneze timp de 5-10 minute. Recipientul are la baza un filtru cu o combinatie de 13 minerale care contribuie la alcalinizarea si ionizarea apei. Acesta nu trebuie schimbat mai devreme de 5 ani de la prima folosire. In celalalt capat exista un al doilea filtru cu minerale. Acesta va trebui schimbat dupa un an de zile.

Recipient Aqua Sanitas

Dupa ce apa a fost curatata de clor si de alte impuritati si a beneficiat de aportul sanatos de minerale, poate fi bauta direct din recipient. Formula de minerale este una patentata, iar recipientul este realizat din otel inoxidabil, totul pentru a va oferi cel mai performant produs de pe piata.

Beneficii ale utilizarii recipientelor inteligente

In primul rand, recipientele Aqua Sanitas va asigura acces la apa curata oricand, ceea ce reprezinta un avantaj considerabil. Dincolo de asta, exista beneficii deloc de neglijat din punct de vedere al sanatatii. Iata doar cateva dintre ele:

Apa alcalina distruge radicalii liberi din organism.

Acestia sunt raspunzatori de oxidarea celulelor si de distrugerea tesuturilor, care la randul lor duc la unele dintre cele mai grave boli ale secolului.

Beneficiati de o energizare a intregului organism.

Simpla hidratare nu este suficienta daca nu se face cu apa curata. Aici putem observa rolul mineralelor in combinatia patentata. Va veti imbunatati tonusul si pana si pielea va arata mai bine.

Poate incetini procesul de imbatranire al organismului.

Recipient Aqua Sanitas

Photo by zhang kaiyv on Unsplash

Datorita procesului de ionizare al apei, echilibrul acid/alcalin al organismului este imbunatatit.

Creste nivelul de magneziu din organism.

Stresul si stilul de viata agitat ne consuma considerabil de mult din resursele de magneziu. Rezultatul? Atunci cand avem nevoie de o capacitate crescuta de concentrare si anduranta, ne trezim ca nu facem fata din cauza unei lipse de magneziu. Consumul de apa alcalina din recipientele Aqua Sanitas creste nivelul de magneziu cu aproape 100%.

Gasiti propriul recipient pe Econatura.ro!

Vestea cea buna este ca nu trebuie sa incepeti sa cautati acest produs inteligent pe internet si sa asteptati livrari de peste hotare. Totul se rezolva prin platforma online www.econatura.ro. Puteti alege recipientul pe una din cele 8 culori disponibile. Mai mult, va punem la dispozitie si filtrele necesare dupa o utilizare indelungata a produsului.

Auzim spunandu-se ca suntem 75% apa. In acest context, nu merita apa pe care o bem tot atat de multa atentie pe cat acordam alimentelor in ultimul timp? Si unde sa gasiti produsul cheie care face miraculoasa apa si mai buna pentru organism? Pe platforma care pune pe primul loc sanatatea si produsele care va ajuta sa o pastrati cat mai mult timp.

Phone: Telefon: <br>0723 90 01 61
Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Bucuresti, sector 3
X
preloader