Close
Bucuresti, sector 3 Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Telefon:
0723 90 01 61
office@econatura.ro
Intampinam dificultati in parteneriatele cu furnizorii nostri, astfel va recomandam sa nu lansati comenzi!

Exista posibilitatea ca aceste comenzi sa nu fie onorate.
Radu Rambas si Econatura “au tras o fuga” la Zurich

produse naturiste

Literalmente. Pentru prima data in cariera de sportiv, Radu Rambas a participat la un maraton international, iar noua ne-a revenit onoarea de a-l sprijini in acest demers. Si suntem foarte mandri de asta.

Asa ca l-am urmarit cu entuziasm si l-am asteptat cu emotii pentru a afla cat mai multe despre experienta. L-am intrebat cum a fost traseul, cum a fost sa concureze cu straini, cum a fost acest traseu comparativ cu celelalte pe care le-a facut anul acesta. Cu alte cuvinte, l-am bombardat cu intrebari atat de multe incat la finalul discutiei era la fel de obosit ca dupa maraton. Recunoastem ca am vrut sa aiba aceleasi senzatii tari si acasa 😝.produse naturiste

Astfel, pe data de 9 aprilie 2017, Radu Rambas, echipat cu tricoul cu sigla Econatura, s-a aliniat la start alaturi de alte cateva mii de persoane – 8.708 alergatori, pentru a fi cat mai precisi. Dintre acestia, 8.569 au terminat cursa. Printre cei care au trecut de linia de finish se afla si sportivul nostru. Aflam ca s-au inscris chiar mai multe persoane dar aparent temperatura de 12 grade Celsius, distanta de 42 de kilometri, precum si participarea unor maratonisti inraiti pare sa ii fi speriat pe unii dintre ei.

Nu si pe al nostru Radu Rambas, care ne-a declarat cu toata sinceritatea ca nu a fost in cea mai buna forma fizica pentru acest eveniment. In calitate de sportiv profesionist, isi cunoaste foarte bine limitele si isi poate analiza corect conditia fizica. De acest lucru nu ne indoim. Totusi, cum a reusit sa termine cursa cu un timp foarte bun de patru ore si jumatate?

produse naturisteAici am avut doi asi in maneca: produse naturiste de la Econatura si o conditie psihica beton. Nu am lasat emotiile, faptul ca alergam pentru prima data pe pamant strain, aglomerarea umana din jurul meu si agitatia competitiei sa ajunga pana in locul ala special dedicat mie si gandurilor mele in timpul cursei. Daca faci asta, te consumi inutil. La orice alergare esti tu cu tine. Ca o forma de meditatie in miscare. As zice ca trebuie sa lasi lumea sa treaca e langa tine, dar, de fapt, tu treci pe langa ea. Si e la fel de bine.

produse naturiste

M-am alimentat corespunzator in zilele dinaintea competitiei. Am apelat la produsele cu fibre si vitamine, la energizantele si sucurile fara zahar de la Econatura. Sunt arsenalul meu inainte de orice cursa.”

Intrebat cum a fost sa bata cu picioarele un pamant care nu este romanesc, Radu Rambas a raspuns ca a fost prea „zen” in cadrul acestei competitii pentru a se fi gandit la asa ceva. In schimb, a apreciat organizarea nemteasca. Potrivit lui, totul a mers ceas (cum altfel in Elvetia?) si a fost impresionant de bine pus la punct. Asta atat dupa standardele noastre cat si dupa ale participantilor locali si ale celor din alte tari.

produse naturisteParticinantii? De toate nationalitatile. Ceea ce a facut totul si mai entuziasmant.

Te pierzi intr-o multime de oameni. Iar in sport nu conteaza decat atitudinea corecta fata de toti cei alaturi de care te aliniezi la start, alaturi de care depasesti un kilometru in care poate ti-ar fi venit sa tragi pe dreapta si alaturi de care treci de linia de finish. Oamenii sunt calzi si prietenosi. Nu iti intra in suflet, dar te respecta ca participant. Si asta nu are cum sa nu iti placa.”

Phone: Telefon: <br>0723 90 01 61
Fax: Fax: 031 425 17 75
Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Bucuresti, sector 3
X
preloader