Radu Rambas intr-un maraton de tipul “nu incercati asta acasa”

Titlurile noastre trasnite nu ar mai trebui sa va surprinda – asa este toata echipa, inspirata si pusa mereu pe sotii. O fi de la produsele naturiste care ne dau atata energie.

produs naturistNu stim cati dintre voi isi amintesc de o duminica de la mijlocul lunii mai, o zi cu cer greu care ameninta din clipa in clipa sa dea in plans. Si stim, veti spune ca a fost o zi de weekend ca oricare alta in aceasta luna total neinspirata. Dar pentru aproape 3000 de maratonisti a sunat de adunare la inca o linie de start. Da, chiar si intr-o asemenea zi. Ce oameni!

De unde stim asta? Pentru ca duminica, 14 mai, si al nostru Radu Rambas a participat la Bucharest Half Marathon. Traseul a avut peste 21 de kilometri, cu plecare din Parcul Izvor si sosire in Piata Constitutiei. Inca o data, cateva mii de participanti si-au aratat dedicarea pentru acest sport. Competitia a stat sub povara norilor grei si negri care atarnau amenintatori deasupra orasului si care ne-au impresionat pe noi, cei care am stat in casa. Dar nu si pe cei pentru care linia de start exercita o forta de atractie aparte.

Dar sa revenim la Radu Rambas, despre care spuneam ca a fortat putin cu participarea la aceasta competitie. Desi a iesit pe locul 925 din 2951 de participanti (pauza pentru aplauze), Radu a alergat desi medicul de recuperare sportiva pe care il consulta in mod obisnuit inainte de competitii, dr. Vasile Osean, i-a recomandat sa stea pe tusa.produs naturist

Nici vorba!o fi zis Radu atunci (nu stim pentru ca nu am fost de fata la discutia lor). Si a participat oricum la maraton. Motivul acestei interdictii din partea medicului? Cu o zi inainte, Radu Rambas a donat sange, un gest foarte frumos si demn de apreciat, dar care nu merge mana in mana cu efortul fizic la un interval de timp atat de scurt. Dar Radu spune ca a avut un as in maneca, o arma secreta care l-a incurajat sa treaca peste inca o linie de sosire. Si fara probleme! Dar dupa cum spuneam in titlu, nu incercati asta acasa!

Arma secreta a lui Radu in cadrul ultimei editii Bucharest Half Marathon a fost Florentina Buga, noua lui antrenoare, si o atleta alaturi de care a alergat cot la cot, kilometru dupa kilometru, pana au trecut linia de sosire. Asta da solidaritate! Sa auzim totusi direct de la Radu ce are de spus despre aceasta performanta:

produs naturistAm donat sange pentru o cunostinta sambata, un lucru necesar si complet neprogramat. La maraton eram deja inscris si nu imi place sa las lucrurile nefacute. M-am echipat, mi-am sunat antrenoarea, pe Florentina (n.r. Buga), si m-am pregatit psihic pentru posibilitatea unui dus ad-hoc in timpul alergarii. Ca sa fie treaba treaba! Am fost atent la reactiile corpului, m-am alimentat corespunzator datorita prietenilor mei de la Econatura (pauza de inrosit pana la urechi pentru noi), iar Florentina m-a incurajat constant si a fost un adevarat sprijin pe ultimii 10 kilometri, cand am alergat impreuna. Multumesc, Florentina!

La finalul cursei am mai facut o data plinul cu produse naturiste de la Econatura, si toata lumea a fost fericita. Inclusiv domnul doctor. Desi nu regret ca am donat sange, nu as prea repeta figura cu participarea la o competitie sportiva imediat dupa, doar pentru ca mi-a iesit o data. Antrenamentul si forma fizica buna isi spun cuvantul, dar nu trebuie sa exageram.

Phone: Telefon: <br>0723 90 01 61
Fax: Fax: 031 425 17 75
Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Bucuresti, sector 3
X
preloader