Liber la primavara! De acum totul va fi doar lapte si… MIERE ecologica!

Nu putem decat sa speram ca acest ultim val de iarna chiar sa fi fost ultimul si ca de acum incolo ne vom bucura de zile senine si din ce in ce mai placute. Nu ne putem plange de temperaturile de anul acesta, dar gandul plimbarilor prin parc si al petrecerilor de gradina este mereu mai atractiv decat orice altceva. Acestea fiind spuse, va propunem sa ne indreptam atentia spre un aliment ce nu va trebui sa lipseasca din case in sezonul urmator: mierea ecologica Carpathia Honey.

Ce este mierea ecologica?

miere ecologica

Photo by Calum Lewis on Unsplash

Mierea ecologica este un produs deosebit. Odata ce veti gusta din borcanelele umplute cu mult drag si truda, nu veti mai putea reveni in veci la variantele zaharisite din comert. Asemeni tuturor produselor ecologice, mierea trebuie sa aiba numeroase certificari pentru a emite in fata clientilor pretentia de produs de calitate. In cazul de fata, mierea ecologica este produsa in stupine din zone certificate ecologic. Acestea sunt zone asupra carora nu s-a intervenit cu nici un fel de chimicale asupra plantelor si a solului. Astfel, mierea culeasa de albine este cea mai curata.

De ce ati vrea sa consumati miere ecologica? Deoarece sortimentele de miere contrafacuta – cu zahar sau miere produsa in zone mai putin curate din punct de vedere chimic, nu vor avea aceleasi calitati terapeutice pentru care mierea este laudata in mod normal. Doar mierea curata, produsa in laboratorul rafinat de natura in mii de ani de evolutie si asupra caruia omul intervine cat mai putin, poate livra aceasta promisiune.

Carpathia Honey – mierea romaneasca prin excelenta

miere ecologica

Photo by Afiq Nashiron on Unsplash

Carpathia Honey este acel sortiment de miere care va va face sa va treziti dimineata cu gandul la nimic altceva decat la o felie buna de paine calda, cu unt si cu un strat generos de miere. Este produsa in stupine aflate in zone montane, nepoluate. Procedurile aplicate de catre apicultori sunt minim invazive fata de albine, acestea nefiind tratate sau hranite suplimentar.

Mai mult, procedurile folosite pentru colectarea mierii asigura nealterarea produsului final. Acesta este un element major in conversia de la apicultura conventionala la apicultura ecologica. Iar eticheta de produs ecologic autentic nu se obtine usor.

Mierea Carpathia Honey este un produs recunoscut la nivel european pentru certificarile sale. Prin urmare, eticheta aplicata pe fiecare borcan este muncita si meritata din plin.

Sortimente de miere ecologica

Gama Carpathia Honey de pe platforma Econatura are trei sortimente diferite. Va aducem miere de salcam, fina si aromata, miere poliflora, dulce si delicioasa, si miere de tei, cu un gust intens si inconfundabil ca o zi de vara. Cu siguranta toata lumea are mierea preferata. Un sondaj a aratat ca romanii prefera mierea poliflora. Asta cel mai probabil intrucat acest sortiment este unul dintre cele mai accesibile si mai des produse. Dar mierea de salcam si cea de tei sunt la mare cautare, fiind facute cu migala si avand arome aparte.

Sa inceapa sezonul limonadelor si a dulciurilor de vara!

miere ecologica

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash

Bine echipati cu borcane de miere delicioasa de la Carpathia Honey, puteti da startul unora din cele mai placute zile de primavara. Limonada, biscuiti cu miere, tartine simple cu unt si miere, iaurt si fructe cu miere, prajituri si alte delicii va vor umple mesele si va vor incanta musafirii. Dar asigurati-va de calitatea „aurului lichid” ales inainte de a-l pune pe masa.

 

Phone: Telefon: <br>0723 90 01 61
Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Bucuresti, sector 3
X
preloader