„SuperCat” capcana de prins soareci de camp, SWISSINNO

79,01 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 1556001K Categorii: , , Cod EAN: Product ID: 15977

Descriere

„SuperCat” capcana de prins soareci de camp

Caracteristici:

  • se monteaza rapid
  • functioneaza pe ambele directii ale tunelului
  • semnalizeaza vizual prinderea
  • prezinta siguranta pentru utilizator si animalele de companie
  • este reutilizabila
  • by dayneaza mediului
  • nu contine pesticide

Cum pot sti daca am probleme?

In special primavara, daca plantele se ofilesc brusc, nu mai cresc sau chiar cad la pamant, in apropiere veti gasi deseori tuneluri de soareci de camp.

Puteti recunoaste o retea de tuneluri de soareci de camp dupa brazdele ondulate care apar deseori deasupra traseului tunelului.

Activitatea cartitei poate fi recunoscuta cu usurinta dupa musuroiaele mari si rotunde de pamant raspandite in toata gradina. Musuroaiele pot atinge inaltimea de 90 cm si nu contin parti de plante.

Este usor sa gasiti tunelurile folosind o sonda pentru localizarea tunelurilor, deoarece aceasta patrunde cu usurinta in pamant.

Sfaturi:

Dupa fiecare captura, repozitionati capcana in aceeasi gaura pana cand nu se mai prind animale, iar capcana nu mai este activa. Pentru a va asigura, lasati gaura deschisa o zi; daca ramane deschisa, inseamna ca nu mai sunt animale (soareci de camp) in tunel. Gasiti un alt tunel si repetati procedura.

Daca capcana ramane armata o zi intreaga, este probabil sa nu mai existe animale in tunel. Asezati acum capcana in alt sistem de tuneluri.

Pentru a verifica daca un tunel este inca utilizat, deschideti-l in mai multe locuri. Daca deschiderile sunt astupate in scurt timp cu pamant proaspat, exista o infestare cu soareci de camp.

Mod de utilizare:

Localizati reteaua subterana cu ajutorul sondei; deodata, aceasta va patrunde usor in sol cand dati de un tunel. In mod ideal, capcana ar trebui pozitionata acolo unde tunelul este drept si orizontal.

Rotind sfredelul, faceti o gaura verticala precisa (6 cm diametru) in tunel si continuati in planseul inferior al tunelului cu inca 2 cm. Scoateti cu grija pamantul din tunel sau presati-l in planseul tunelului.

Impungeti capcana in gaura si trageti cu grija maneta arcuita in afara, pana la limita. Imprastiati frunze sau iarba in jurul capcanei pentru a impiedica formarea de curenti de aer si patrunderea luminii. Capcana este acum gata de actiune. Verificati capcana cel mai tarziu a doua zi. Deseori, veti mai face o captura numai in cateva ore.

Precautii si aruncarea capcanei:

Soarecii de camp si cartitele pot fi deseori gasite in gradini. Prinderea lor reprezinta o incalcare a legii.

Soarecii de camp si cartitele au un miros foarte ascutit. Capcanele care sunt utilizate in mod frecvent trebuie spalate bine in apa fierbinte. Nu utilizati sapun sau detergent. Nu fumati in apropierea capcanei.

Depozitati capcanele intr-un loc fara mirosuri.

Cod: 1556001K   Cod EAN: 7640104975564

X
preloader