Roll-on special pentru sezonul de iarna Eco SO’BiO étic 5ml

34,03 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 1333275 Categorii: , Etichete: , , Cod EAN: Product ID: 7205

Descriere

Roll-on special pentru sezonul de iarna Eco SO’BiO étic 5ml

Acest Roll-on special pentru sezonul de iarna Eco So Bio Etic 5ml este un produs 100% natural, ce contine ingrediente provenite din agricultura ecologica. Se foloseste extern, prin aplicare in diverse puncte de pe corp. Este ideal pentru persoanele cu sensibilitate la rece.

Ingrediente: Ulei din seminte de Helianthus annuus*, ulei din seminte de Ricinus communis*, alcool denaturat**,  ulei din frunze de Eucalyptus globulus*, ulei din frunza/ramura Eucalyptus*,  ulei de Abies balsamea ( balsam canada)* , ulei din frunze de Rosmarinus officinalis*, ulei din frunze de Cinnamomum camphora (camfor)*, ulei din frunze de Cinnamosma fragans*, ulei din frunze de Gaulteria fragrantissima*, citral, cumarina, geraniol, limonina, linalool.

*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.

**Ingrediente transformate din ingrediente ecologice.

Specificatii produs:Acest roll-on pratic si usor de transportat este compus dintr-o sinergie de 7 uleiuri esentiale pentru a va insoti in toate perioadele de sensibilitate la rece.

Mod de utilizare recomandat: Aplicati pe piept, pe nari, pe nas si pe incheieturi sub degetul mare. Reluati aplicarea in orice moment al zilei. Evitati contactul cu ochii si cu mucoasele. Nu este recomandata folosirea de catre femei insarcinate si care alapteaza si de catre copii sub 6 ani. Nu va expuneti la soare dupa aplicare.

Tara origine: Franta

Informații suplimentare

Cantitate

5ml

Producator

So Bio Etic

producator
tara-de-origine
tip
Efect

Pentru iarna

productie

responsabilitate-sociala

X
preloader