Close
Bucuresti, sector 3 Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Telefon:
0723 90 01 61
office@econatura.ro

Roll-on contra durerilor de cap Eco SO BiO Etic 5ml

34,03 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 1334041 Categorii: , Etichete: , , Cod EAN: Product ID: 7206

Descriere

Roll-on contra durerilor de cap Eco SO BiO Etic 5ml

Acest Roll-on contra durerilor de cap Eco So Bio Etic 5ml este un produs 100% natural, ce contine ingrediente provenite din agricultura ecologica. Se foloseste extern, prin aplicarea pe tample si pe ceafa. Este un remediu natural pentru alinarea durerilor de cap.

Ingrediente: Ulei din seminte de Helianthus annuus*, ulei din seminte de Ricinus communis*, alcool denaturat**,  ulei de Mentha piperita*, ulei din frunze de Mentha viridis*, ulei din planta Lavandula hybrida*, ulei din frunze de Eucalyptus globulus*, ulei din planta Lavandula angustifolia*, ulei din planta Origanum marjorana*, ulei din floare de Anthemis nobilis*.

*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.

**Ingrediente transformate din ingrediente ecologice.

Specificatii produs: Acest roll-on este compus din 7 uleiuri esentiale calmante si relaxante.Testat sub control dermatologic.

Mod de utilizare recomandat: Aplicati pe tample si pe ceafa masand usor. Evitati contactul cu ochii si cu mucoasele. Nu este recomandata folosirea de catre femei insarcinate si care alapteaza si de catre copii sub 6 ani. Nu va expuneti la soare dupa aplicare.

Tara origine: Franta

Informații suplimentare

Cantitate

5ml

Producator

So Bio Etic

producator
tara-de-origine
tip
Efect

Pentru dureri de cap

productie

responsabilitate-sociala

X
preloader