Close
Bucuresti, sector 3 Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Telefon:
0723 90 01 61
office@econatura.ro

Pudra extra fina de argila verde Montmorillonite cu multiple intrebuintari 300g, Floressance

27,44 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 1332530 Categorii: , Etichete: , , Cod EAN: Product ID: 8577

Descriere

Pudra extra fina de argila verde Montmorillonite cu multiple intrebuintari Floressance 300g

Profitati de binefacerile solurilor tradiționale de argilă verde  montmorillomite. Floressance a selecționat ce mai bună calitate de argilă recomandată pentru îngrijire corporală și alte întrebuintări tradiționale, argilă verde  montmorillomite. Bogăția sa în minerale și marea sa putere absorbantă îi conferă proprietăți purificatoare și regenerante. Este de asemenea recomandată a fi folosită în lupta contra efectelor nefaste ale poluării. Ea absoarbe sebumul și toxinele și reechilibrează epiderma, remineralizantă, ea este, de asemenea, recunoscută pentru propietățile sale de calmare. Este in special recomandată pentru pielea cu mici imperfecțiuni cutanate.

Produsul vine intr-o cutie de carton reciclabilă si ambalaj cu peliculă de plastic nereciclabil.

Ingrediente: Argilă verde montmorillomite.

Ingrediente naturale: 100% Ingrediente de origine naturală.

Formula sigura: Fără parabeni,  fără silicon, fără parafină.

Principalele ingrediente active: Argilă verde montmorillomite.

Principalele proprietati: Testată sub control dermatologic. Cele 2% ingrediente care nu sunt de origine naturală în acest produs corespund conservanților selectionați conform cărții de securitate și de calitate a Floressance.

Mod de utilizare recomandat: Vărsați argila super fină intr-un recipient. Adăugați apă de la robinet(volum egal apă-argilă)amestecați cu o spatulă. Lăsați să se pătrundă și amestecați din nou pentru a obține o pastă netedă si omogenă.Important: nu folosiți decât recipient din sticlă sau din lut și spatulă din lemn sau din plastic. Masca: aplicați un strat fin de pastă pe fața curațată in prealabil. Lasați să actioneze 10 minute si clătiți cu apă călduță. Preparare: aplicați pasta fie direct pe zona de calmat fie in prealabil intinsă în interiorul unei țesaturi nesintetice, lasați să acționeze 1-2 ore. Baie:turnați în ploaie un pumn de argilă super fină în cada de baie și profitați de excepționalele proprietăți revitalizante și de calmare ale argilei montmorillomite.

Precautii: A nu se lăsa la îndemâna copiilor, a nu se inhala.

Tara origine: Franta

Cod: 1332530

Informații suplimentare

Pentru

Multiple intrebuintari

Producator

Floressance

X
preloader