Pudra Shilajit 125g, Nutrisslim

58,67 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 5194 Categorii: , , , , , Cod EAN: Product ID: 4258

Descriere

PUDRA SHILAJIT (Nutrisslim Superfood)

Greutate: 125 g

Alergeni: 0

Shilajit este considerat radacina medicinei ayurvedice. Chiar consumata de una singura, aceasta planta va intari sistemul imunitar, va fortifica celulele si muschii, putand fi folosita si ca anti-oxidant, anti-stressor, anti-alergen si anti-asmatic. In practica medicinala Ayurveda cand Shilajit este folosit cu oricare alta plata ayurvedica, se spune ca el ajuta la cresterea efectelor benefice asupra sanatatii ale ambelor plante din combinatie.

Efecte benefice asupra organismului:

Proprietati anti-oxidante – Shilajit nu este ele insusi un anti-oxidant dar imita cei mai puternici anti-oxidanti. In mod incredibil ajuta, pe de o parte, la respiratia celulara ceea ce determina in mod normal un proces de oxidare, ir pe de alta parte, inhiba daunele provocate organismului de care oxidare. Acest fapt confera plantei o proprietate unica de lupta contra imbatranirii.

Proprietati anti- bacteriale – La contact direct, substanta distruge tulpinile microbilor patogeni cei mai des intalniti.

Controleaza nivelul zaharului din sange si implicit diabetul – In organism formula de produs bazata pe Shilajit se dovedeste capabila a repara si regenera in mod eficient tesuturile pancreasului. De asemenea, ea mentine un nivel sanatos al glucozei din sange si al profilului lipidic al acestuia.

Efecte benefice asupra imunitatii – O calitate originala de clasa face din produs un puternic si nespecific stimulator al sistemului imunitar.

Efecte asupra cresterii puterii cognitive – Farorizeaza procesul de acumulare de cunostinte, memoria si activitatea cerebrala.

Produce energie – Componenta minerala activeaza repiratia mitocondriala la nivel celular si contribuie la formarea unei energii de lunga durata fara a fi un stimulent excitant.

Regereaza tesuturile (oase, piele, organe, muschi) – Exista studii intense efectuate asupra componentelor minerale utilizate in regenerarea oaselor rupte. Shilajit a fost folosit in mod traditional la regenerarea tesuturilor deterioarate ale corpului uman. Intareste activitatea mentala si fizica Componenta rasinoasa autentica imbunatateste in mod substantial activitatea mentala si fizica a corpului uman.

Ingrediente: Pudra Shilajit

Fabricat in Slovenia. Origine: India.

COD EAN: 3830052951947. Cod: 5194

Informații suplimentare

producator

productie

responsabilitate-sociala

tip

X
preloader