Pudra de Tribulus Terrestris bio 125g, Nutrisslim

27,33 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 5169 Categorii: , , Cod EAN: Product ID: 4004

Descriere

PUDRA DE TRIBULUS TERRESTRIS BIO (Nutrisslim Superfood)

Greutate: 125 g

Alergeni: 0

Tribulus terrestris (aka goathead, tackweed sau devil s thorn) este o planta populara cu proprietati adaptogenice si afrodisiace, care creste viguros pe tot globul in zone climatice uscate. Aceasta planta a fost folosita din antichitate – cel mai mult in medicina traditionala chineza—pentru a reda vitalitatea si virilitatea. Dupa ce a fost pe larg studiata in Europa de Est si, drept urmare, folosita de atletii olimpici din aceasta regiune in perioada anilor 1990, Tribulus terrestris a devenit populara in toata lumea.Astazi,Tribulus este cautata pentru presupusa sa proprietate de a creste nivelul de testosteron, de a stimula dorinta sexuala si a creste performanta in cadrul actului sexual. Este, de asemenea, un uzitat supliment folosit de cei ce doresc o normalizare a hormonilor dupa un ciclu de folosire a substantelor steroide ce pot interfera cu producerea naturala a testosteronului (un procedeu denumit terapie post ciclica sau PCT).

Efecte benefice asupra sanatatii:

•    Spasme ale muschilor netezi sau dureri de colici Tribulus terrestris este uzual folosita in medicina populara ca diuretic si contra durerilor provocate de colici. Saponina L. din Tribulus terrestris a cauzat o scadere semnificativa a miscarilor peristaltice in ureter de oi izolat si in preparate jejun la iepure, intr-o doza de tip dependenta (p < 0.05). Conform acestor rezultate de laborator s-a sugerat ca saponina L. din planta ar putea fi folositoare in unele spasme ale muschilor netezi sau pentru durerile provocate de colici.

•    Afrodisiac Studiile au concluzionat ca extractul de Tribulus poate fi benefic pentru barbatii cu probleme de impotenta, de libidou scazut si de calitate scazuta a spermei. Tribulus poate creste cantitatea de hormon luteinizant (LH) produs de glanda hipofiza. LH stimuleaza testiculele sa secrete hormonul masculin testosteron. Studiile au relevat o crestere mai mare de 50% a testosteronului urmare a consumului de extract de Tribulus Terrestris. Studiile din Bulgaria facute pe 212 barbati cu boli cum ar fi impotenta, hipogonadism (descresterea functionarii testiculelor) si deficienta de sperma au aratat ca extractul de Tribulus poate imbunatati semnificantiv atat cantitatea cat si calitatea spermei. Barbatii tratati cu Tribulus au produs material seminal cu un numar mai mare de spermatozoizi si un procent mai mare de spermatozoizi mobili care se misca mai repede și mai departe. Atat barbatii care inainte nu puteau reusi sa aiba o erectie cat si barbatii care aveau un libidou scazut, au inregistrat de asemenea stari mult mai bune.

•    Intarirea puterii musculare Timp de multi ani atletii de forta din Bulgaria au consumat extract de Tribulus in efortul de a-si creste puterea musculara. Mai trebuie sa subliniem, inca o data, ca rezultatele se datoreaza rolului plantei Tribulus in cresterea productiei de hormon luteinizant si, implicit, stimularea secretiei de testosteron, care imbunatateste capacitatea organismului de a creste masa musculara si puterea acesteia. Cu toate acestea, Tribulus nu este un supliment hormonal. Prin stimularea producerii propriilor hormoni ai organismului planta actioneaza numai in cadrul limitelor naturale ale corpului pentru a ajuta barbatii sa-si atinga propriul potentialul muscular si de forta.

•    Scaderea colesterolului Unele studii au produs probe care sugereaza ca planta poate fi, de asemenea, utila pentru scaderea colesterolului, prin actiunea sa asupra ficatului.

•    Ajuta in afectiuni de calculi si afectiuni urinare Extractul alcoolic al fructelor s-a dovedit a avea o activitate antiurolitica. La o doza zilnica orala de 100mg/kg, administrata timp de 2-4 saptamani, greutatea pietrelor se reduce semnificativ, cu 60- 80% mai mult fata de urolitiaza indusa artificial la soareci albinosi. Cloroformul, butanolul si fractiunile apoase de extract alcoolic au prezentat activitate mai pronuntata si aproape au inhibat complet formarea de pietre. In plus, extractul a demonstrat o activitate diuretica mai intensa. Precautii Femeile insarcinate sau care alapteaza nu ar trebui sa consume Tribulus.S-a raportat o crestere a sanilor (numita ginecomastie) la un tanar antrenor de ridicare greutati dupa ce a consumat tablete continand Tribulus.Persoane cu boli generate hormonal, cum ar fi cancerul de san sau de prostata, nu ar trebui sa consume Tribulus.Tribulus terrestris are un efect toxic la oi. S-a constatat ca poate cauza tulburari cronice, progresive, ireversibile in circuitele dopamine ale complexului nigrostriatal din creier, rezultand o afectare a functiei musculare si slabiciune in partile posterioare, ceea ce duce in cele din urma la moarte.

Ingrediente:  Pudra organica de Tribulus Terrestris.

Fabricat in Slovenia. Origine: China.

Cod Ean: 3830052951695. Cod: 5169

Informații suplimentare

producator

productie

responsabilitate-sociala

tip

,

X
preloader