Close
Bucuresti, sector 3 Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Telefon:
0723 90 01 61
office@econatura.ro
Intampinam dificultati in parteneriatele cu furnizorii nostri, astfel va recomandam sa nu lansati comenzi!

Exista posibilitatea ca aceste comenzi sa nu fie onorate.

Pudra de frunze de Ginko Biloba 125g, Nutrisslim

28,37 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 5136 Categorii: , , Cod EAN: Product ID: 3085

Descriere

PUDRA DE FRUNZE DE GINKO BILOBA (Nutrisslim)    

Greutate: 125 g

Efecte benefice asupra sanatatii: 

-Depresie si modificari de dispozitie. Pacientii diagnosticati cu o stare de depresie usoara pot profita de efecte benefice mai mari in tratament consumand extractul de ginkgo biloba. Pacientii mai in varsta au manifestat o imbunatatire mai semnificativa a starii lor atunci cand au fost tratati cu  extract de ginkgo biloba, renuntand la folosirea de antidepresive aditionale.

-AntioxidantGinkgo biloba reprezinta un puternic antioxidant al corpului, necesar pentru a proteja celulele de efectele daunatoare ale radicalilor liberi si ajuta la refacerea celulelor. Acest fapt este deosebit de important pentru prevenirea bolilor cardiace, atacului cerebral, cancerului si al multor altor boli grave.

-In caz de zgomot sau clinchet in urechi. A fost dovedit ca ginkgo biloba ajuta in tratamentul contra zgomotelor in urechi. Nu este inca clar cum poate determina aceasta planta o functionare sanatoasa a urechilor, dar se banuieste ca imbunatateste fluxul de oxigen catre acestea.

-Libidou crescut. Efectul emblematic al ginkgo este acela de crestere a circulatiei sanguine, ceea ce este important in mentinerea nivelului energiei corporale si unul din factorii de stopare a caderii parului. Cresterea fluxul sanguin genital sporeste capacitatea de reactie, asigurand un libidou marit atat la barbati cat si la femei. O buna circulatie inseamna ca putem beneficia in totalitate de efectele benefice atat ale alimentelor pe care la consumam cat si de cele ale vitaminelor si suplimentelor vegetale pe care le luam.

-Ajuta la lupta impotriva bolii Raynaud, asociata cu un flux sanguin redus catre extremitati. Ginkgo biloba actioneaza prin cresterea fluxului sanguin catre brate si picioare si scade spasmele din vasele sanguine.

-Usureaza mult bolnavul in cazul bolii Alzheimer. Deocamdata, tot nu exista inca o cura pentru Alzheimer si doctorii inca nu sunt siguri asupra cauzelor care o declanseaza. Cu toate acestea, multi doctori cred cu tarie ca ginkgo biloba contribuie clar in mod pozitiv la ameliorare, crescand  fluxul sanguin catre creier, catre transmitatori neuronali si ajutand la incetinirea degenerarii celulelor cerebrale.

-Usureaza mult bolnavul in cazul bolii Parkinson. Parkinson-ul este asociat cu un tremurat necontrolabil, pierderea coordonarii si echilibrului si se crede ca folosirea in mod regulat de ginkgo biloba atenueaza aceste simptome. Planta creste fluxul sanguin catre creier si asigura astfel o concentratie de neurotransmitatori mai ridicata in creier, in orice moment.

-Previne si trateaza atacul vascular cerebral. Ginkgo biloba ajuta la prevenirea atacului vascular cerebral prin minimizarea posibilitatii de formare de cheaguri de sange in artere si imbunatateste fluxul sanguin spre organele cele mai importante ale corpului, inclusiv catre creier. La pacientii care au suferit un atac vascular cerebral, ginkgo biloba poate ajuta la refacerea celulelor degradate ale creierului.

-In cazul sclerozei multiple. Mai sunt inca necesare multe studii, dar oamenii de stiinta cred ca ginkgo biloba va fi utila sa trateze in viitor efectele ale sclerozei multiple. Studiile au demonstrat ca nutrientii din extractul de ginkgo pot fi utili in tratamentul urmatoarelor boli: •    Dementa •    Alzheimer •    Probleme retiniene •    Tinnitus •    Boli cardiovasculare •    Tensiune arteriala ridicata. In plus, ginkgo biloba poate ajuta atat la imbunatatirea starii de spirit si a coordonarii, cat si la cresterea nivelului de energie corporala, a rezistentei si a performantelor mentale. Studiile au relevat, de asemenea, ca planta poate mari capacitatea de reactie la pacientii cu scleroza multipla(MS).

Ingrediente: Pudra de frunze de Ginko Biloba

Origine: China. Fabricat in Slovenia.

Cod Ean: 3830052951367. Cod: 5136

Informații suplimentare

producator

productie

responsabilitate-sociala

tip

,

X
preloader