Close
Bucuresti, sector 3 Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Telefon:
0723 90 01 61
office@econatura.ro
Intampinam dificultati in parteneriatele cu furnizorii nostri, astfel va recomandam sa nu lansati comenzi!

Exista posibilitatea ca aceste comenzi sa nu fie onorate.

Pudra de Chlorella bio 125g, Nutrisslim

51,47 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 5131 Categorii: , , , , , Cod EAN: Product ID: 3074

Descriere

PUDRA ORGANICA DE CHORELLA (Nutrisslim)    

Greutate: 125 g

Efecte benefice asupra sanatatii:

-Detoxifierea sangelui si imbunatatirea transportului de oxigen. Chlorella poate inlatura toate deseurile metabolice din sange datorita texturii sale fibroase care poate adera la metalele grele si pesticidele ce se pot acumula in sangele nostru. Un flux sanguin curat, cu o abundenta de globule rosii ce transporta oxigen, este esential pentru buna functionare a corpului nostru. In plus, chlorella este bogata in clorofila. Aceasta este foarte asemanatoare cu hemoglobina, o proteina ce se gaseste in globulele rosii ale sangelui. Hemoglobina poate transporta oxigen asigurand astfel „combustibil” intregului nostru corp. Clorofila poate, de asemenea, transporta oxigen in sange in intregul organism si catre creier. Exista doar o singura diferenta intre clorofila si hemoglobina si anume: exista o molecula de magneziu in centrul clorofilei, in timp ce in centrul hemoglobinei exista o molecula de fier. Continutul de magneziu din organism este important pentru a face inima sa bata asa cum trebuie. In plus clorofila poate produce globule rosii astfel incat unii oameni de stiinta au propus deja ca in tratamentul anemiei sa fie utilizata clorofila.

-Imbunatateste digestia. Enzimele sunt substante importante in corpul nostru. Chlorella contine  clorofilaza si pepsina, care sunt enzime digestive. Chlorella contine insa si multe tipuri diferite de enzime de care corpul nostru are nevoie. S-a descoperit ca un consum de chlorella poate imbunatati scaunele neplacut de urat mirositoare. In plus, s-a descoperit si faptul ca, clorofila poate combate constipatia.

-Echilibrarea valorilor PH-ului. Corpul nostru trebuie sa mentina un echilibru intre baze si acizi, echilibru care trebuie sa fie unul neutru, cu valori ale PH-ului in jurul a 7,2-7,4. Din pacate, marea majoritate a oamenilor consuma in fiecare zi alimente prea tare gatite, procesate, de tip fast food si racoritoare (un PH de 2,7) astfel incat valorile noastre de PH sunt dezechilibrate. Un mediu acid poate provoca multe boli in organism, boli ce nu s-ar declansa intr-un mediu alcalin. Chlorella este alcalina. Ca atare, un consm de chlorella ne poate ajuta sa ne mentinem o valoare neutra de PH.

-Normalizarea nivelului de zahar in sange si echilibrarea tensiunii arteriale. Studiile au aratat ca alga chlorella poate ajuta la normalizarea zaharului din sange in cazul unor valori scazute ale acestuia (hipoglicemie). Nivelul corect de zahar in sange este esential pentru o functionare buna a creierului, a inimii si a metabolismului nostru energetic. In plus, o tensiune arteriala ridicata este unul din factorii majori de risc in atacurile cardiovasculare cerebrale si cardiace. Studiile au demonstrat ca un consum  regulat de chlorella reduce la soareci tensiunea arteriala si previne atacurile cerebrale.

Ingrediente: Pudra organica de Chorella

Origine: China. Fabricat in Slovenia.

Cod Ean: 3830052951312. Cod: 5131

Informații suplimentare

producator

productie

responsabilitate-sociala

tip

, , ,

X
preloader