Close
Bucuresti, sector 3 Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Telefon:
0723 90 01 61
office@econatura.ro

Boabe cacao bio 250 g, Nutrisslim

34,53 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 5105 Categorii: , , , , , , Cod EAN: Product ID: 3010

Descriere

BOABE CACAO BIO (Nutrisslim)

Greutate: 250 g

Alergeni: Contine cacao.

Beneficii Boabele de cacao nu au continut de zahar, insa sunt o sursa excelenta de proteine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu, magneziu, vitaminele B, C si E. Continutul foarte ridicat de magneziu din boabele de cacao maresc puterea muschiului cardiac, descresc coagularea sangelui, regularizeaza tensiunea arteriala si reduce formarea cheagurilor de sange si aparitia atacurilor cerebrale. Magneziul ridica nivelul de alcalinitate din corp, ceea ce ajuta la detoxifiere.

Boabele de cacao mai contin serotonina, triptofan, anandamida, dopamina, PEA – adica toti acei hormoni care au un efect pozitiv asupra chimiei creierului nostru pentru ca permit circulatia mai mare de serotonina si alti neurotransmitatori in creier. Dintre toate felurile de hrana naturala din cate exista, boabele de cacao au cea mai mare concentratie de antioxidanti, relevati in studii medicale ca fiind foarte stabili si usor de preluat de organismul uman, ei ajungand la celulele tinta in maximum 30 de minute.

Procesare Fructele de cacao sunt deschise si curatate atent, urmand ca pulpa si semintele sa fie transferate in containere, unde are loc fermentarea acestora timp de 2-7 zile. Procesul de fermentare ajuta la eliminarea mai usoara a pulpei si la dezvoltarea aromatica a boabelor de cacao; proces necesar pentru obtinerea boabelor de calitate. Cand fermentarea s-a realizat, boabele de cacao sunt uscate la soare, proces ce dureaza 1-2 saptamani, timp in care isi schimba culoarea de la maro-roscat la maro-inchis. Dupa uscare are loc lustruirea mecanica a  boabelor, pentru a imbunatati aspectul vizual.

INGREDIENTE: Boabe crude de cacao*. *cultura ecologica.

Fabricat in Slovenia. Origine: Republica Dominicana.

COD EAN: 3830052951053  Cod: 5105

Informații suplimentare

producator

productie

responsabilitate-sociala

tip

, ,

X
preloader