Ingrasamant vermicompost lichid 1 litru – Biohumussol

36,79 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 642513 Categorii: , Etichete: , , , , Cod EAN: Product ID: 8632

Descriere

Ingrasamant vermicompost lichid 1 litru – Biohumussol

Biohumussol este un vermicompost 100% natural, produs cu ajutorul ramelor. Rezultatul compostarii gunoiului de grajd, cu rame rosii de California, este unul pur ecologic. Produsul joaca rol de fertilizant concentrat, mineral-organic UNIC, neavand in compozitia sa nici un fel de conservant. Se foloseste pentru toate tipurile de flori, gazon, legume, pomi si arbusti fructiferi, vita de vie, in agricultura intensiva si decontaminarea terenurilor.

Ingrasamant Biohumussol imbunatateste considerabil structura solului, scazandu-i densitatea, crescandu-i aeratia si absorbtia azotului din atmosfera, ajutand in felul acesta plantele sa creasca puternice si sanatoase. Plantele tratate cu Biohumussol au un sistem imunitar bine dezvoltat, ceea ce le face rezistente la schimbari climatice bruste si la imbolnaviri.

Biohumussol este in sine un vermicompost, produs cu ajutorul ramelor, un substrat mineral-organic, pur ecologic, neavand in compozitia sa nici un fel de conservant. Ramele transforma absolut orice substanta organica in cel mai bogat fertilizant organic, cunoscut de om, humusul de rama. Humusul de rama poseda in proportie mare toate cele 16 elemente de care plantele au nevoie.

Concentratiile azotului, fosforului, potasiului, magneziului, calciului si ale altor elemente benefice sunt de multe ori mai mari decat in cel mai bogat sol. Prin proprietatile si compozitia chimica, humusul reprezinta o component esentiala a solului, care-i confera insusiri specifice, cat si un anumit nivel de fertilitate. Humusul si materia organica din sol reprezinta rezerva solului in elemente nutritive, care-i determina chiar fertilitatea.

Humusul de rama este cel mai bun fertilizant deoarece contine concentratii inalte de bacterii benefice si alte microorganisme, multi stimulenti biologici activi pentru plante, vitamine, aminoacizi, acid fulvic si huminic, adaugate in timpul procesului digestiv al ramei. Humusul ramelor inlocuieste in totalitate orice ingrasamant chimic sau organic si contine de 100 de ori mai multi nutrienti si microorganisme benefice plantelor.

In anul 2008, dupa studii desfasurate pe parcursul a mai multor ani, laboratoare din mai multe tari au ajuns la concluzia ca humusul de rama este excelent in prevenirea urmatorilor daunatori: Alternaria spp. (alternarioza), Botrytis spp. (mucegaiul cenusiu), Fusarium spp. (fuzarioza), Peronospora spp. (mana), Phytophthora cinnamomi, Pythium spp. (putrezirea radacinilor), Pseudomonas syringae (arsura bacteriana la mazare), Rhizoctonia solani (rizoctonioza), Septoria spp. (septorioza), Thielaviopsis basicola (putregaiul negru al tutunului), Venturia inequalis (rapanul marului).

Informații suplimentare

producator
productie
responsabilitate-sociala
tara-de-origine
tip
X
preloader