Close
Bucuresti, sector 3 Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Telefon:
0723 90 01 61
office@econatura.ro

Crema nutritiva de zi anti-imbatranire, fermitate „Comptoir de l’Olivier” Floressance 50ml

55,55 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 1335563 Categorii: , Etichete: , , , , Cod EAN: Product ID: 8572

Descriere

Crema nutritiva de zi anti-imbatranire, fermitate „Comptoir de l’Olivier” Floressance 50ml

Floressance a selecționat ceea ce ne poate măslinul oferi mai bun, el fiind un arbore ancestru cu multiple proprietăți, și le-a asociat pe acestea cu esente botanice mediteraneene pentru a vă oferi un produs ritual de îngrijire cu autentice proprietăți binefăcătoare. Floressance se angajează: -să respecte natura. Ingrediente de bază pâna la 100% naturale, fără parabeni, fără silicon, fără parafină. – să respecte calitatea.

Agenții noștri activi naturali sunt selecționați cu multă grijă pe baza proprietăților lor cosmetice recunoscute. – să vă respecte siguranța. Produsele noastre de îngrijire sunt testate sub control dermatologic. Pastrați-vă capitalul de tinerețe și frumusețe cu acest produs de îngrijire anti-îmbătrânire. Cu timpul, funcțiile naturale ale pielii au tendința de a-și încetini activitatea. Această cremă nutritivă cu frunze de măslin, recunoscute pentru proprietățile lor anti-oxidante, permite să luptați contra oxidării celulelor și contra radicalilor liberi, molecule toxice create de poluare, stres și razele ultra-violete, factori de accelerare a îmbătrânirii. Îmbogățită și cu ulei de smochină, un puternic elixir activator de tinerețe, această cremă hrănește în profunzime și tonifică pielea prin conținutul ei de vitamina E anti-oxidantă și acizi grasi esențiali.

Această sinergie de agenți activi impulsionează regenerarea celulară și vă ajută să oferiți pielii dvs.o extraordinară tinerețe, acestă cremă de zi, delicat parfumată, vă va transporta pentru câteva momente în minunata savană. Textura sa bogată, cremoasă și generoasă vă va oferi o îngrijire reconfortanta pentru piele. Protejată, pielea dvs.va fi mai netedă, mai fermă si mai frumoasă.

Ingrediente: Apă, dicaprilil carbonat, cocogliceride, ulei de măsline(olea europeae), glicerină, cetearil alcool, benehil alcool, benzil alcool, cetearil glucozida, ulei de semințe de opuntia ficus indica, parfum, riboză, sodiu poliacrilat, sodiu stearil glutamat, extract de frunze de măslin(olea europeae), gumă xantan, linalool, sodiu benzoat, acid citric, tocoferol.

Ingrediente naturale: 98% ingrediente de origine naturală.

Formula sigura: Fără parabeni,  fără silicon , fără parafină. Testat sub control dermatologic.

Principalele ingrediente active: Frunze de măslin. Ulei de smochină barbarie.

Principalele proprietati: Frunze de măslin recunoscute pentru proprietățile lor anti-oxidante, anti-îmbătrânire, revitalizante și tonifiante. Ulei de smochină barbarie reconoscută pentru proprietățile sale anti-radicali, anti-îmbatrânire și regenerante.

Mod de utilizare recomandat: Aplicați dimineața pe toată zona feței și a gâtului, perfect curatată în prealabil.

Tara origine: Franta

Informații suplimentare

Producator

Floressance

producator
productie
responsabilitate-sociala
tara-de-origine
tip
Efect

Anti-rid, fermitate

X
preloader