Control Natural, capcane de prins molii de haine, 2 buc, SWISSINNO

36,39 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 1616262 Categorii: , , Cod EAN: Product ID: 15986

Descriere

Control Natural, capcane de prins molii de haine, 2 buc

Capcana NATURAL CONTROL este folosita pentru depistarea din timp a aparitiei moliilor in tesaturi. Acest tip de molii au o anvergura a aripii de aprox. 14mm. Aripile anterioare sunt de un galben palid luminos si aripile posterioare sunt putin mai deschise la culoare. Capcana se bazeaza pe principiul conform caruia masculii insectelor sunt atrasi de catre substantele naturale ce influenteaza comportamentul lor sexual (feromoni), fiind ulterior prinsi de suprafata lipicoasa a fasiei adezive. Este astfel limitata capacitatea de reproducere a insectelor si numaul moliilor se micsoreaza.

Instructiuni:

  1. Scoateti capcana din ambalajul protector. Feromonul inodor se raspandeste in aer si atrage moliile.
  2. Lipiti capcana in pozitia orizontala, sau folosind fasiile lipicioase din spate, pe o suprafata verticala sau dreapta, in interiorul dulapului.

Indicatii:

  1. Folositi cate o capcana pentru fiecare dulap sau incapere (aprox. 16m2). Pentru incaperiile medii sau mari trebuie folosite doua capcane.
  2. Verificati capcanele in fiecare sapatamana. Inlocuiti-le de indata ce ati observat ca suprafata adeziva este plina de molii, dau cel tarziu dupa doua luni de zile.

Ingrijirea si aruncarea:

  1. Daca ati depistat aparitia moliilor, stabiliti numarul posibilelor focare. pe urma supuneti unei curatari chimice toate tesaturile infestate (de ex. haine, covoare de lana, stofe de matase si blanuri) si curatati temieinic cu aspiratorul toate zonele adiacente (de exemplu dulapul , scrinul) si spalati-le, daca este posibil. tesaturile fine pot fi puse intr-o punga de plastic  si lasate sa stea la congelator o saptaman de zile.
  2. Aruncati capcanele folosite la lada de gunoi.

Cod: 1616262   Cod EAN: 7640104976165

X
preloader