Close
Bucuresti, sector 3 Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Telefon:
0723 90 01 61
office@econatura.ro
Intampinam dificultati in parteneriatele cu furnizorii nostri, astfel va recomandam sa nu lansati comenzi!

Exista posibilitatea ca aceste comenzi sa nu fie onorate.

Balsam regenerant pentru noapte anti-oxidant „Comptoir de l’Olivier” Floressance 50ml

47,73 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 1335564 Categorii: , Etichete: , , , , , Cod EAN: Product ID: 8571

Descriere

Balsam regenerant pentru noapte anti-oxidant „Comptoir de l’Olivier” Floressance 50ml

Floressance a selecționat ceea ce ne poate măslinul oferi mai bun, el fiind un arbore ancestru cu multiple proprietăți, și le-a asociat pe acestea cu esențe botanice mediteraneene pentru a vă oferi un produs ritual de îngrijire cu autentice proprietăți binefăcătoare. Floressance se angajează: -să respecte natura. Ingrediente de bază pâna la 100% naturale, fără parabeni, fără silicon, fără parafină. – să respecte calitatea.

Agenții noștri activi naturali sunt selecționați cu multă grijă pe baza proprietăților lor cosmetice recunoscute. – să vă respecte siguranța. Produsele noastre de îngrijire sunt testate sub control dermatologic. Activați regenerarea celulelor pielii dvs.în timpul nopții pentru a avea o piele revitalizată când vă treziți. Noaptea regenerarea celulară se intensifică, pielea elimină toxinele și iși reconstituie pelicula hidroalipidică, rezervele de apă și de nutrienți, circulația sanguină sub-cutanată se accelerează, ceea ce permite o mai bună hrănire și corijare a pielii. Pentru a profita la maximum de beneficiile nocturne folosiți acest produs îmbogățit cu ulei de măsline cu proprietăți restructurante și tonifiante ideale pentru a reda strălucire pielii și cu apă de iasomie cu proprietăți emoliente. În momentul când vă treziți pielea este odihnită, tonifiată și cu o nouă vitalitate.

Acest balsam de noapte, delicat parfumat, vă va transporta pentru câteva momente in minunata savană.Textura balsamului, cremoasă și generoasă va oferi pielii dvs.o îngrijire reconfortantă, făcând-o sa fie suplă și radioasă.

Ingrediente: Apă, ulei vegetal, dicaprilil carbonat, glicerină, ulei de măsline(olea europaea), gliceril stearat, cetearil alcool, apă florală de jasminum officinale, ulei vegetal hidrogenat, benzil alcool cetearil glucozidă, parfum, sodiu poliacrilat, sodiu stearoil glutamat, ceară candellis cera(euphorbia cerifera), gumă xantan, tocoferol, ulei din semințe de floarea soarelui(helianthus annuus), acid citric, linalool, sodiu benzoat, potasiu sorbat.

Ingrediente naturale: 98% ingrediente de origine naturală.

Formula sigura: Fără parabeni,  fără silicon , fără parafină. Testat sub control dermatologic.

Principalele ingrediente active: Ulei de măsline. Apă de iasomie.

Principalele proprietati: Ulei de măsline, recunoscut pentru proprietățile sale restructurante, anti-îmbătrânire, revitalizante și tonifiante. Apă de iasomie reconoscută pentru proprietățile sale de emoliere.

Mod de utilizare recomandat: Aplicați seara pe toată zona feței și a gâtului, perfect curățată în prealabil.

Tara origine: Franta

Informații suplimentare

Producator

Floressance

producator
productie
responsabilitate-sociala
tara-de-origine
tip
Efect

Regenerant, antioxidant

X
preloader