Close
Bucuresti, sector 3 Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Telefon:
0723 90 01 61
office@econatura.ro
Intampinam dificultati in parteneriatele cu furnizorii nostri, astfel va recomandam sa nu lansati comenzi!

Exista posibilitatea ca aceste comenzi sa nu fie onorate.

Balsam infuzie de tei si coada calului pentru descurcare fire par 500ml, Floressance

43,21 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 1335619 Categorii: , Etichete: , , , , Cod EAN: Product ID: 8582

Descriere

Balsam infuzie de tei si coada calului pentru descurcare fire par Floressance 500ml

Floressance, pe baza bogatei sale experiențe, a selecționat ceea ce este mai bun din plante pentru a vă oferi produse ce sunt adevărate ritualuri de îngrijire cu efecte benefice autentice. Pe baza cunoștințelor sale în domeniu Floressance vă oferă o loțiune după șamponare cu o formulă special concepută pentru tipuri de păr pornind de la normal si până la fin. Această loțiune , îmbogățită cu tei si cu coada-calului descurcă părul si îi redă strălucirea. Formulă conținând:infuzie de tei cu proprietăți de împrospătate și calmare și infuzie de coada calului, plantă recunoscută pentru capacitatea sa de întărire a părului. Această loțiune infuzie are o formulă bazată pe componente delicate și 100% de origine naturală. Nu conține nici un ingredient iritant pentru păr și îi respectă echilibrul conferindu-i o îngrijire delicată.

Produsul vine intr-un flacon plastic cu dop, reciclabil.

Ingrediente: Apă, cetearil alcool, glicerină, ulei din semințe de ricin,(ricinus commumis), citrimoniu clorid, ulei din nucă de cocos(cocos nucifer), benzil alcool, cetearil, glucozidă, parfum, hidroxipropril gumă clorură de hydroxypropyltrimonium, acid lactic, linalool, limonină, ulei din semințe de floarea soarelui(helianthus annuus), tocoferol, extract de frunze de Equisetum arvense(coada-calului), extract de floare Tilia platyphyllos, sodiu benzoat, acid citric.

Ingrediente naturale: 96% ingrediente de origine naturală. Fără parabeni, fără isotiazolinonă.

Formula sigura: Fără sulfat-care agresează fibra capilară în timpul spălării, fără silicon-care se lipește și sufocă părul, fără agenți activi sulfatați. Datorită acestei formule inovative părul dvs.îsi va regăsi suplețea și lejeritatea. El va respira din nou, plin de vitalitate.

Mod de utilizare recomandat: Aplicați loțiunea pe toată lungimea părului și lăsați să acționeze 1-2 minute , pentru a obține un rezultat optim, iar apoi clatiți cu grijă. Pentru o îngrijire completă și păstrarea efectelor ‘fără sulfat si fără silicon, Floressance vă propune utilizarea gamei sale de uleiuri capilare.

Tara origine: Franta

Cod: 1335619

Informații suplimentare

Pentru

Descurcare fire par

Producator

Floressance

Compozitie

Tei, coada calului

X
preloader