Balsam demachiant extra-delicat, cu efect calmare „Comptoir de l’Olivier” Floressance 100ml

33,88 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 1335561 Categorii: , Etichete: , , , Cod EAN: Product ID: 8573

Descriere

Balsam demachiant extra-delicat, cu efect calmare „Comptoir de l’Olivier” Floressance 100ml

Floressance a selecționat ceea ce ne poate măslinul oferi mai bun, el fiind un arbore ancestru cu multiple proprietati, și le-a asociat pe acestea cu esente botanice mediteraneene pentru a vă oferi un produs ritual de îngrijire cu autentice proprietăți binefăcătoare. Acest balsam demachiant delicat elimină impuritățile și machiajul, chiar și pe cel rezistent la apă. Îmbogățit cu ceară de măsline și lapte de migdală dulce, conceput fără săpun și fără agent spumant iritant, acest balsam ocrotește pelicula hidrolipidică cutanată, el evită stesarea pielii și nu o usucă. Textura sa originală, ușor de clătit, lasă pielea netedă, suplă și revitalizată, fără a lăsa o peliculă grasă și lipicioasă. pielea ramâne calmată și decontractată.

Ingrediente: Apă, caplicic/capric trigliceride, ulei vegetal, glicerină, unt shea, ulei hidrogenat de măsline, decil esteri, ulei de măsline (olea europaea), gliceril stearat SE, behenil alcool, benzil alcool, sodiu poliacrilat, parfum, ulei vegetal hidrogenat, sodiu stearoil glutamat, ceara candeila cera, guma xantan, ulei din semințe de floarea soarelui(helianthus annuus), tocoferol, linalool, extract de migdală dulce, acid dehidroacetic.

Ingrediente naturale: 97% ingrediente de origine naturală.

Formula sigura: Fără parabeni,  fără silicon , fără parafina. Testat sub control dermatologic.

Principalele proprietati: Ceara de măsline recunoscută pentru proprietățile sale emoliente. Lapte de migdală nutritiv și calmant.

Mod de utilizare recomandat: Pentru demachierea ochilor: puneți un bob de balsam pe o dischetă de bumbac pentru a elimina machiajul chiar dacă este rezistent la apă. Clătiți cu o mare cantitate de apă. Pentru curătarea feței și a gâtului: aplicați cu vârful degetelor, masați cu mișcări circulare pentru a vă elibera pielea de impurități. Clătiți până la îndepărtarea totală a produsului. Pentru a desăvârși curătarea aplicați o loțiune sau o apă florală recomandată pentru tipul dvs.de ten.

Tara origine: Franta

Informații suplimentare

Producator

Floressance

producator
productie
responsabilitate-sociala
tara-de-origine
tip
Efect

Curatare, calmare

X
preloader