Close
Bucuresti, sector 3 Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Telefon:
0723 90 01 61
office@econatura.ro
Econatura a primit sub sigla sa inca un maratonist – faceti cunostinta cu Gabriel Marin

Daca urmariti aceste evenimente, atunci ati avut ocazia sa il vedeti in actiune in cadrul Maratonului Clujului. Astfel, pe data de 9 aprilie 2017, organizatorii i-au „pus pe fuga” pe cei peste 6000 de alergatori din 32 de tari pe o distanta de 42,2 kilometri. Traseul ales i-a purtat pe participanti prin centrul orasului Cluj-Napoca, prin parcuri si pe stadionul Cluj Arena. A fost un traseu destul de placut si de variat ca si peisaj. Dar sa vedem daca frumusetile Clujului i-au furat privirea sau concentrarea sportivului nostru.

produse naturisteAparent nu 😃. Gabriel Marin ne-a spus ca este la prima competitie de acest gen si ca ii place sa faca lucrurile ca la carte. Discutia cu el ne-a intarit convingerea ca este exact genul de atlet pe care sa il vrem sub sigla noastra de acum incolo si care ne va purta peste multe linii de sosire. Ne-a vorbit despre cum s-a antrenat 12 saptamani pentru acest maraton, lucru care nu este de mirare, considerand faptul ca a inceput cu o alergare de 42 km. Am mai aflat ca si-a facut un plan de joc in care a calculat minutios opririle, alimentarile, pauzele de hidratare, precum si eventuale probleme de ordin fizic la care se astepta. Si cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, fie el si targul Clujului, am aflat si cum se descurca Gabriel Marin, sportivul cu planuri minutioase, atunci cand soarta ii joaca feste.

„Abia la linia de start am realizat ca dupa ce imi uitasem primele trei produse naturistefiole cu magneziu la Bucuresti, le uitasem in camera de cazare si pe cele cumparate sambata in Cluj. Stiam ca voi avea crampe la un moment dat si nu mai aveam cu ce sa le combat. (…)In timpul competitiei, atunci cand crampele dadeau sa apara, opream alergarea si ma deplasam in mers usor si din ce in ce mai intins. Apoi incepeam iar in alergare usoara, usoara. In ritmul asta vedeam cum cele 4 ore obiectiv au fost depasite la km 39-40, si mai erau aproape 3 km. Am acceptat ca asa a fost sa fie cu magneziul, o experienta utila la care ma voi raporta ceva timp.”

produse naturisteChiar si asa, sportivul nostru a reusit sa treaca linia de finish la 4 ore si 19 minute de la plecare. O considera o experienta utila, chiar daca probabil nu se astepta la asta chiar de la inceput. Altfel, traseul in sine a fost unul placut, alimentele folosite pentru energizare in timpul cursei au fost mai mult decat bine alese, iar pregatirea dinaintea cursei cu produse naturiste marca Econatura a fost facuta ca la carte. Pentru ca Gabriel Marin este acest tip de sportiv produse naturiste– pregatit, bine antrenat, ambitios si foarte atent la ceea ce corpul ii comunica in timpul maratonului.

Locul 263 din 6000 de participanti este un rezultat impresionant, cu atat mai mult pentru cineva care participa la prima competitie de acest gen. Nu ne ramane decat sa il felicitam pe Gabriel, sa ii uram bun venit in echipa si sa il intrebam cum a sarbatorit reusita:

„Tocmai am terminat primul maraton! Acum vreau sa ma plimb, sa vad orașul și sa beau o bere la fabrica de bere despre care am auzit atatea. Apoi incep cu hidratarea cu apa”.

Suna ca un plan bun!

Phone: Telefon: <br>0723 90 01 61
Fax: Fax: 031 425 17 75
Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Bucuresti, sector 3
X
preloader