Econatura a fost alaturi de Radu Rambas si in editia WinterTri Challenge 2017

A fost o sambata alba la Izvorani pe data de 18 februarie 2017. O sambata pe care probabil multi dintre noi au inceput-o sorbind lenes dintr-o cafea fierbinte si privind pe geam sau urmarind stirile. Dar nu si Radu Rambas si alti aproape 300 de participanti in cadrul ultimei editii WinterTri Challenge.

Despre a 6-a editie WinterTri Challenge

Radu Rambas, sponsor Econatura

Radu Rambas la WinterTri Challenge, sponsor Econatura

Asa cum ne-am obisnuit pana acum, Radu Rambas raspunde provocarilor, fie ploaie, fie vant. Iar determinarea lui, munca asidua si consecventa ne conving in mod constant ca este genul de persoana pe care iti doresti sa o sustii. Radu Rambas este un sportiv, este un performer si este un luptator. Iar toate acestea sunt calitati pe care noi le admiram sincer.

Astfel, sigla Econatura a fost purtata iar de catre Radu Rambas peste linia de sosire a competitiei  WinterTri 2017. Acest  eveniment de triatlon a cuprins etape de alergare, bicicleta si inot. A fost un efort considerabil dar bine sustinut de catre participantul nostru. Radu s-a clasat pe locul 46 la finalul competitiei in categoria sa de varsta.

Au fost momente pline de emotii, adrenalina din plin si o pasiune si determinare de nezdruncinat din partea tuturor celor implicati in concurs. 300 de participanti s-au aliniat la start si au parcurs trasee care le-au testat rezistenta, nivelul de pregatire si vointa. Radu Rambas a facut cinste sustinatorilor lui prin prestatia oferita si prin rezultatul inregistrat.

Ce il tine in miscare pe Radu Rambas

In calitate de sponsori si furnizori de produse ecologice, naturale si sanatoase, participarea si

Radu Rambas, sponsor Econatura

Radu Rambas la WinterTri Challenge, sponsor Econatura

succesul unui sportiv precum Radu Rambas ne intareste si noua increderea in misiunea noastra: cea de a transforma alimentatia curata si responsabila in mai mult decat un moft temporar. Dorim ca alimentatia sanatoasa sa devina un stil de viata. Exact asa cum competitia si miscarea reprezinta stilul de viata al sportivului nostru.

Chiar am simtit ca am participat la Triatlon!a exclamat Radu Rambas la trecerea liniei de finish.

Aceasta este prima competitie din an pentru sportivul pe care il sustinem si stim ca s-a antrenat intens pentru participare.

 

Radu Rambas la WinterTri Challenge, sponsor Econatura

Asa cum era de asteptat, m-am luptat cu noroiul, zapada si gheata de pe parcursul traseului.

Radu Rambas, sponsor Econatura

Radu Rambas la WinterTri Challenge, sponsor Econatura

Dar am reusit sa termin cursa, exact asa cum mi-am propus. Am fost 300 de participanti la aceasta a 6-a editie de Triatlon si ma bucur sa vad implicarea celor din jur. Insa eu vad adevarata competitie in alta p

arte. Traseul, obstacolele, momentele grele, toate astea tin de tine. Ai sute de alti sportivi in jur, dar concurezi cu tine insuti.”

L-am intrebat pe Radu Rambas ce il tine in miscare. Si mai ales, ce il determina sa isi petreaca o dimineata racoroasa de iarna alergand prin zapada.

Adrenalina, suspansul si o doza mare de efort fizic si psihic. Acestea au fost ingredientele din acest an. Ah… si un echipament corespunzatora ras la final.

Altfel nici nu ne-am fi putut imagina sa participam la un asemenea traseu.”

Nu este prima data cand duo-ul Radu Rambas-Econatura trece de linia de finish a unei competitii acerbe. De fapt, avem o adevarata istorie a colaborarii noastre. Si nu putem decat sa speram ca Radu Rambas sa continue sa fie un exemplu pentru noi toti.

La cat mai multe, Radu!

 

Phone: Telefon: <br>0723 90 01 61
Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Bucuresti, sector 3
X
preloader