Livrarea comenzilor

Econatura livreaza comenzile clientilor folosind serviciile de curierat rapid ale operatorului DPD, astfel: Program: de luni pana vineri.

Costul transportului este de 15 RON din momentul lansarii comenzii si poate varia in functie de aria de acoperire a operatorului DPD. Daca adresa de livrare a clientului nu se afla in aria de acoperire a operatorului DPD, atunci costul transportului va fi majorat cu costul transportului aferent distantei dintre punctul de livrare si cea mai apropiata localitate din aria operatorului. Acest cost va fi comunicat de catre operatorul Econatura in momentul receptionarii comenzii.

Pentru comenzi cu o valoare de minim 150 lei (TVA inclus) livrarea si rambursul platii sunt gratuite, daca clientul se afla in aria de acoperire a operatorului. In caz contrar costul aferent distantei dintre punctul de livrare si cea mai apropiata localitate din aria operatorului va fi suportat de catre client.

Pentru clientii care doresc o alta forma de livrare a produselor comandate, Econatura le sta la dispozitie cu informatii suplimentare. In acest caz costul transportului este suportat de catre client.

Phone: Telefon: <br>0723 90 01 61
Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Parter, cod postal 032266
Bucuresti, sector 3
X
preloader