Selectati produsele navigand printre categoriile si subcategoriile de produse in meniul din stanga, organizate in functie de nevoile dumneavoastra sau utilizand lista producatorilor din dreapta. Daca stiti exact ce produs va intereseaza puteti introduce numele in campul „Cautare„.

Dupa ce ati gasit produsul dorit, apasati pe butonul „Adauga in cos” pentru ca acesta sa fie adaugat imediat in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi va ofera posibilitatea de a revedea produsele alese, sa renuntati la unul sau mai multe produs, sa modificati cantitatea acestora si sa finalizati comanda. Nu uitati ca dupa modificati cantitatea sa apasati butonul „Actualizeaza cos„. De asemenea, daca comandati in mod regulat aceleasi produse, puteti adauga cosul de cumparaturi sau numai anumite produse in „Wishlist„.
Cosul Meu:

Apasati butonul „Finalizare Comanda„. Daca nu aveti cont, veti fi trimis catre pagina de inregistrare sau catre cea de login.

Pentru a va crea un cont, apasati butonul „Contul meu” si completati formularul cu datele dumneavoastra iar la finalizare veti primi un email de confirmare cu datele de conectare.

In acest moment comanda dumneavoastra a fost finalizata. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmarea acesteia. Totodata un email de confirmare a fost trimis catre adresa de email folosita la efectuarea comenzii.
Comanda prin e-mail:

Puteti lansa o comanda prin e-mail folosind adresa comenzi@econatura.ro. In cel mai scurt timp veti fi contactat pentru confirmarea de primire. Va rugam sa mentionati in e-mail: Nume, Prenume, Numar telefon, Adresa livrare.
Comanda telefonic sau pe fax:

Puteti lansa o comanda, telefonic, de Luni pana Vineri in invervalul orar 08:00 – 17:00 sau pe fax 24/24h, 7/7zile.

Tel: 031 425 1775; Fax: 021 324 4011
Modalitati de plata:

Plata la livrare – prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care curierul va livreaza comanda veti preda acestuia contravaloarea sumei de pe factura. Daca valoarea comenzii efectuata de catre dumneavoastra depaseste suma de 150 lei(TVA inclus), atunci costul transportului este suportat de catre Econatura.

Plata cu Ordin de Plata sau cu card bancar– pentru a salva o parte din costurile legate de transport puteti efectua plata comenzii prin ordin de plata(OP), in baza unei proforme primita de la operatorul Econatura sau cu card bancar, prin intermediul site-ului. Datele necesare efectuarii platii sunt:

SC Econatura Life Concept S.R.L.

Adresa Sediu: Bucuresti, Bd. Theodor Pallday, Nr. 51, cod 032266, sector 3.
Cod Unic de Inregistrare: RO 30572837
Nr. Registru Comertului: J40/ 9547/2012
IBAN: RO81INGB0000999904332928
BANCA: ING Bucuresti

Online cu cardul  prin MobilPay – prima institutie emitenta de moneda electronica, autorizata de Banca Nationala a Romaniei. Mobilpay.ro este o platforma ce constituie o alternativa rapida, sigura si cu costuri reduse la metodele traditionale de plata si poate fi utilizata in egala masura si de persoane fizice si de companii.

 

 

X
preloader